Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fira de la Poma

37a Fira de la Poma de Barbens

Diumenge 18 d’octubre

12 h Espectacle familiar Quimera, a càrrec de La Guilla Teatre

Els personatges d’aquesta història han viatjat fins a l’illa de Quimera, amb la intenció de passar-hi uns dies fantàstics per fer realitat el somni d’unes vacances idíl·liques sortint de la quotidianitat. Però les expectatives no sempre es compleixen... Durant la primera nit reben una visita inesperada: una cria de Quimera, una criatura tan dolça i entranyable, com famèlica, curiosa, juganera, imprevisible i inesgotable.

Enllaç al formulari d'inscripció: https://forms.gle/esK9QDJpy8mVgwHx9  (fins al 15 d'octubre)

17.30 h Les 7 pomes, monòleg humorístic de Ferran Aixalà

Les 7 pomes és un monòleg d’humor que fa un recorregut a través de la història de la humanitat vehiculant la narració a partir de 7 pomes: les 7 pomes que han esdevingut punts d’inflexió en diverses etapes, des de la creació del món fins als nostres dies: la prohibida, la daurada, la travessada, la caiguda, l’emmetzinada, la gegant i la dissenyada. I el Ferran ens les farà menjar totes. “Mansana in corpore sano”

Enllaç al formulari d'inscripció: https://forms.gle/Bsq3iWN92F8HG3EQ6  (fins al 15 d'octubre)

Els actes es faran al pati del Castell (a excepció dels indicats), a l’aire lliure, amb reserva prèvia (web i telèfon de l’Ajuntament) i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Distància + Mans + Mascareta 

Convidem els veïns del poble a decorar les façanes de casa seva.

*L’organització es reserva el dret de fer canvis de darrera hora en la programació per motius sanitaris, organitzatius, climatològics.

  • Quan 18/10/2020 de 12:00 a 20:00
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal