Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuda humanitària a Ucraïna

Barbens amb Ucraïna

Avui s'ha finalitzat la campanya de recollida d'aliments, medicaments i material d'higiene per a la població d'Ucraïna, que s'ha fet de manera coordinada amb el Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Govern. S'ha portat al Banc d'Aliments de la comarca i des d'allí es farà arribar a Ucraïna. Divendres passat també es va enviar més material mèdic i sanitari que va recollir la Farmàcia de Barbens a través de Farmamundi.

Volem agrair la solidaritat i col·laboració del poble de Barbens. També volem donar les gràcies a la Farmàcia Marta Huguet i a les voluntàries que han estat aquests dies a l'Ajuntament per fer-ho possible.

El Govern de Catalunya, en la línia que estableixen la majoria d'organitzacions internacionals, destaca que la forma més efectiva de canalitzar l'ajuda és fent aportacions econòmiques a les entitats que ja treballen sobre el terreny. En aquesta pàgina web podreu trobar un recull de les ONG catalanes i organismes multilaterals que donen resposta a la crisi humanitària a Ucraïna. Aquest espai s'actualitzarà a mesura que hi hagi noves informacions: http://cooperaciocatalana.gencat.cat/ca/que-fem/accio-humanitaria/ucraina/