Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Calendari Barbens 2024

Torna el procés per participar en l'elaboració del calendari de Barbens 2024!

L’objectiu del concurs és seleccionar una fotografia per a cada mes de l’any per elaborar el calendari de Barbens 2024, que es reparteix per les cases del poble.

El tema de les fotografies és Barbens: paisatges, edificis o monuments singulars, racons amb encant, feines del camp, flora i fauna, tradicions, relacionant les imatges amb el pas del temps (les estacions, els arbres florits, la caiguda de les fulles, les postes de sol…).

Es pretén, doncs, donar a conèixer el nostre poble i valorar-ne la riquesa natural i patrimonial i ho volem fer a través de la participació ciutadana.

Per participar-hi, cal enviar les fotografies per correu electrònic a ajuntamentdebarbens@gmail.com amb l’assumpte CONCURS DE FOTOGRAFIA CALENDARI 2024, indicant en el text del missatge el nom i cognoms de l’autor/a, l’adreça postal, el número de telèfon de contacte, la localització de la fotografia presentada i la proposta de mes per al calendari. També es pot portar un USB amb les fotografies en una carpeta amb el vostre nom a l’Ajuntament.

La data límit per presentar les fotografies serà el dia 24 de novembre de 2023 inclòs.

Consulteu les bases en el document adjunt.

calendari2024.jpg

Fitxers adjunts