Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunitat energètica Barbens

El passat 20 de febrer vam organitzar una sessió informativa sobre les comunitats energètiques locals. Es van poder conèixer i compartir  les diferents possibilitats per poder realitzar accions d'eficiència, mobilitat sostenible i instal·lacions de generació col·lectiva,  que ens beneficiïn a tots i totes, també a aquelles persones o empreses que ja disposen de plaques solars.   

Es va acordar la constitució d'un grup motor, a través d'una associació sense ànim de lucre  que aplegaria l'Ajuntament, persones i empreses interessades per valorar, definir i cercar finançament per a les primeres  accions.  

L'adhesió a l'Associació es preveu que sigui gratuïta, lliure i voluntària i es podrà realitzar en qualsevol moment. Tot i això, a mitjan del mes de març es preveu fer una segona trobada amb les persones interessades fins al moment per tal de poder formalitzar i constituir l'associació - Grup motor. 

Com adherir-vos-hi?

Cal emplenar un senzill formulari i aportar còpia d’ambdues cares del DNI.  Es pot fer a través de: 

1.- Accedint al formulari  https://forms.gle/qVkfDPSTitA6RjPr7

2.- De forma presencial, a les dependències municipals. 

Com conèixer l'estalvi aproximat que es pot obtenir amb la participació en les instal·lacions col·lectives?

Per a les persones que vulguin conèixer, aproximadament, els kW òptims, els costos i estalvis  per a cada subministrament,  s'ofereix la valoració gratuïta i anònima. Per fer-ho, caldria disposar d'una factura electrònica, que es pot aportar a les oficines municipals o bé per correu electrònic a l’adreça barbenssostenible@gmail.com

barbens-sostenible.png