Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continua la Primavera Cultural amb dos espectacles més

Primavera Cultural de Barbens 2021

  • Krregades de Romanços, cançó tradicional de les terres de Ponent

DATA: 30 de maig de 2021
HORA: 18 h
LLOC: pati del Castell

Les Krregades busquen i canten melodies recollides a Ponent que hagin quedat en l’oblit, melodies que connecten amb els orígens i que evoquen temps passats, i les ressituen en el present. Harmonitzen les cançons i les canten a veus, acompanyant-les amb alguns instruments de percussió de mà (panderetes, panderos quadrats i rodons, sonalls, etc.), així com del violí i l’acordió diatònic. Grup format per Raquel Garcia, Montserrat Canela i Montse Nicuesa. 

INSCRIPCIÓ:
Fins al 28 de maig trucant al 973580460 o mitjançant el formulari https://forms.gle/R9bHzBE9jF97nRTz6

  • Lo preu de dormir tranquil, recital literari teatralitzat en clau d'humor, a càrrec de la companyia Cassigalls
DATA: 13 de juny de 2021
HORA: 19 h
LLOC: pati del Castell

“Lo preu de dormir tranquil” de la companyia Cassigalls de Juneda és un recital teatralitzat de petit format en clau d’humor. És un reconeixement a les companyies ambulants que han sabut recuperar la literatura de canya i de cordill, acompanyades d’instruments
musicals. Els manuscrits que presenten les diverses cares del món còmic es mouen en un recorregut cronològic que va des de finals del segle XVIII fins als nostres dies.
L’espectacle està basat en textos del cançoner popular i d’autors com ara Santiago Rusiñol, Pere Quart, Cassimir Ribó, Manuel de Pedrolo, Jaume Subirana, Pau Riba, Enric Casasses o Ramon Solsona, entre d’altres. Tot està condimentat amb música i cançons en directe i amb sorpreses que porta l’atzar.

INSCRIPCIÓ:
Fins a l'11 de juny a l'Ajuntament: trucant al 973580460 o mitjançant el formulari
cartell-general-2.jpg

Galeria d'imatges