Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocatòria d'ajuts tiquet rural

Us fem saber que ja s'ha publicat la convocatòria del Tiquet Rural la creació i/o el relleu de microempreses no agràries, en territoris rurals, que fomentin el desenvolupament econòmic local, en el marc del PDR de Catalunya 2014-2022, i es gestionen mitjançant la metodologia LEADER.

L'ajut consisteix en un import a tant alçat a concedir per a la creació d'una empresa o l'adquisició d'una empresa en traspàs que podrà assolir fins a 35.000 euros, d'acord amb les condicions que indiquen a les bases reguladores.  L’ajut consisteix en un import a tant alçat (no lligat a inversió), determinat per cobrir les despeses mínimes i l’actiu circulant requerit a una empresa per a la seva posada en funcionament o traspàs d’activitat, i uns increments determinats a les bases reguladores.

Termini previst: El termini de presentació de sol·licituds és d’un mes, que s’inicia l’endemà de la publicació de la Resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Per tant, des del 26 d'abril de 2024 i fins el 27 de maig de 2024, ambdós inclosos.

Per a més informació: https://www.leaderponent.cat/tiquet-rural-leader/

 

Galeria d'imatges