Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DIA MUNDIAL DE LES ZONES HUMIDES

1a. Activitat programada d'aquest 2022 a l'estany d'Ivars i Vila-sana i per celebrar el Dia Mundial de les Zones Humides.

El proper diumenge dia 20 de febrer ens trobarem a l'aparcament d'Ivars >> https://goo.gl/maps/NVNPo5fHGFJS3cRd8 per iniciar una petita aventura que tractarà sobre el coneixement dels petits mamífers i els seus hàbitats.

Ens centrarem en dos espècies importants de les zones humides, com són els "Ratpenats" i la "Rata d'aigua", ambdós, bioindicadors dels espais naturals.

Podrem gaudir de la companyia del biòleg David Guixé, del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, que ens delectarà amb una jornada de ciència ciutadana per conèixer les espècies citades i en que també aprofitarem per instal·lar caixes niu per a ratpenats i plantarem espècies vegetals per afavorir l'hàbitat i l'aliment de la rata d'aigua.

En acabar i amb la col·laboració del cos dels Agents Rurals i del Centre de Fauna de Vallcalent de Lleida, ens farà l'alliberament d'alguna espècie de fauna salvatge recuperada.

Adjuntem per als interessats l'enllaç al formulari d'inscripcions (Gratuïtes i per a tots els públics) >> shorturl.at/bzJKR

 

Fitxers adjunts