Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Discurs de Reis 2021

Barbens, 5 de gener de 2021

Benvolguts nens i nenes de Barbens,

Enguany us fem un missatge especial perquè malauradament no ens hem pogut veure cara a cara com ho hem fet en els darrers anys. El Coronavirus ens ha fet canviar moltes coses i fins i tot aquesta, la Cavalcada de Reis.

No hem pogut fer una cavalcada tots junts ni tampoc donar-vos els regals en persona al pavelló. Quins moments aquells quan us fèiem asseure a la nostra falda i ens explicàveu com us havíeu portat durant l’any. Alguns fins i tot ens recitàveu algun vers o les taules de multiplicar per demostrar que havíeu sigut bons minyons.

Tot i així, hem trobat la manera per fer realitat els vostres desitjos. Us vam deixar una bústia reial perquè poguéssiu enviar-nos les vostres cartes. Les hem rebut i de seguit ens hem posat a preparar tot el que heu demanat. A més de joguets tots heu coincidit a demanar abraçades, petons i rialles per al 2021. I és que teniu tota la raó del món. El desig més gran que podem tenir és que s’acabi la pandèmia, que tinguem salut i que puguem tornar a abraçar familiars i amics.

Per la nostra part, farem tot el possible per ajudar els metges i professionals sanitaris i per estar al costat dels que pateixen en primera persona les conseqüències de la pandèmia. Per la vostra part, us volem demanar que continueu portant-vos tan bé com ho heu fet al llarg d’aquest any, seguint les recomanacions sanitàries de Distància, Mans i Mascareta, i us volem agrair la paciència, la responsabilitat i l’esforç que heu demostrat durant tot aquest temps.

Esperem que jugueu força amb els regals que us hem deixat a casa aquesta nit i us desitgem un feliç 2021, ple de salut, pau, amor, il·lusió i solidaritat.

Fins l’any que ve!

Ses Majestats els Reis de l’Orient

reis.jpg

Galeria d'imatges

Document Actions