Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estrena del Monòleg Històries del Pla. Humor passat per aigua el dia 5 de juliol a Mollerussa

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha anunciat que el proper divendres 5 de juliol s'estrenarà el monòleg còmic "Les històries del Pla. Humor passat per aigua" al Centre Cultural de Mollerussa. Les dues-centes entrades posades a la venda tenen un preu de 2 euros i es poden recollir al Consell Comarcal fins al dia 3 de juliol, de 9 a 14 hores.

L'espectacle, escrit per Ferran Aixalà, consta de dos monòlegs interpretats per la directora de la Fundació Canals d'Urgell, Maribel Pedrol, i el guia de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, Eduard Ribes. Amb un toc d'humor, els artistes presentaran les seves reflexions sobre la comarca, amb acudits sobre els municipis i la seva gent.

Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell vol apropar i donar a conèixer els atractius de la comarca a qui encara no els coneix, utilitzant l'humor com a eina per arribar a un públic ampli i divers.
Us animem a tots a passar pel Consell Comarcal per adquirir les vostres entrades i no perdre-us aquesta oportunitat de gaudir d'una estona divertida i enriquidora al Centre Cultural de Mollerussa.

Data: Divendres, 5 de juliol
Hora: 20:00
Lloc: Centre Cultural de Mollerussa
Preu entrada: 2 euros. L'aforament és limitat i la venda d'entrades es farà al Consell Comarcal fins al dimecres 3 de juliol, de 9 a 14 hores.

Per a més informació, podeu contactar amb el Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

Us hi esperem!

PRESENTAT PER FERRAN AIXALÀ comedy club (1).png