Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació exposició Templers

L'Associació Cultural Castell de Gardeny i l'Ajuntament de Barbens us convidem el proper 3 de març, a les 17:30h, a la presentació de l'exposició fotogràfica “Gardeny, Testimoni de La Història de Lleida”, que es farà a la Sala 1 d'Octubre de l'Ajuntament de Barbens ", exposició que ja s'ha pogut veure a l’església de Santa Maria de Gardeny, al conjunt del Castell Templer de Gardeny, a la seu del Rectorat de la Universitat de Lleida i al parc Agrobiotech de Gardeny.

En 13 plafons es fa un repàs dels diferents fets i personatges històrics, en un recorregut de 2000 any d'història, des de la batalla d'Ilerda (49 aC), fins als nous usos actuals de l'espai i el conjunt del Turó de Gardeny.

Us convidem a assistir a la presentació, però principalment que li doneu una ullada a aquest viatge en el temps, de la història del Turó de Gardeny, el Castell Templer de Gardeny i de Lleida.

L'acte serà presentat pel President de l'Associació Cultural Castell de Gardeny, Òscar Ardiaca, i comptarà amb la presència de la Tècnica de Turisme de Lleida, Núria Rauret, i de Joan-Ramon González, membre de la junta, el qual ens explicarà més detalladament aquest recorregut en el temps.

En finalitzar l'acte, hi haurà un berenar per al públic assistent.

Valorem el patrimoni del nostre poble! Fem poble!

Cartell_xxss_Exposició_diada_ACCG-BARBENS (2).jpg