Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primavera Cultural 2021

L’Ajuntament de Barbens presenta la Primavera Cultural 2021 amb un programa d’actes a l'aire lliure seguint les recomanacions sanitàries del moment. L'aposta del consistori és oferir una programació cultural que inclou la literatura, el teatre, la història local, el feminisme i la música amb companyies de qualitat i de proximitat.

L'any passat la primera Primavera Cultural es va haver de cancel·lar a causa del confinament total per la pandèmia. Enguany, malgrat la situació, però coincidint amb les possibilitats que ofereix el bon temps per fer activitats a l'aire lliure, intentarem trobar un respir per poder gaudir de les diverses manifestacions culturals.

Els actes de la Primavera Cultural començaran per Sant Jordi, el 23 d'abril, amb l'espectacle familiar Pell de gallina, adreçat a l'alumnat de la llar d'infants i de l'escola Sant Roc, professorat, famílies i públic en general. A més, també hi haurà una parada de roses i llibres gestionada per l'AMPA de l'escola. El dia 25 d'abril, els veïns del poble podran gaudir de l’obra de teatre L'hostal de la Glòria, un clàssic de Josep Maria de Sagarra, a càrrec de la companyia Agropecuària. Aquesta obra de teatre podrà ser visualitzada a través del canal de Youtube de l'Ajuntament i serà retransmesa en directe per un canal de televisió.

El 9 de maig es farà un concert de música pop rock en acústic amb el grup de versions del Segrià Pon la Buena. El 16 de maig els joves podran conèixer el passat templer del poble a través d'un escape room. I, finalment, el 30 de maig tindrem l'oportunitat d'escoltar el concert de música tradicional de Ponent de la mà de les Krregades de romanços, que va haver de ser cancel·lat per Sant Roc de l'any passat.

Tots els actes són gratuïts i tenen en compte les indicacions sanitàries: distància, mans, mascareta, aforament limitat, aire lliure i reserva prèvia a l'Ajuntament (web o telèfon).

Galeria d'imatges