Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'acaba el termini per participar en el calendari de Barbens 2024

Darrer dia per participar en l'elaboració del calendari de Barbens 2024!

L’objectiu del concurs és seleccionar una fotografia per a cada mes de l’any per elaborar el calendari de Barbens 2024, que es reparteix per les cases del poble.

El tema de les fotografies és Barbens: paisatges, edificis o monuments singulars, racons amb encant, feines del camp, flora i fauna, tradicions, relacionant les imatges amb el pas del temps (les estacions, els arbres florits, la caiguda de les fulles, les postes de sol…).

Es pretén, doncs, donar a conèixer el nostre poble i valorar-ne la riquesa natural i patrimonial i ho volem fer a través de la participació ciutadana.

Per participar-hi, cal enviar les fotografies per correu electrònic a ajuntamentdebarbens@gmail.com amb l’assumpte CONCURS DE FOTOGRAFIA CALENDARI 2024, indicant en el text del missatge el nom i cognoms de l’autor/a, l’adreça postal, el número de telèfon de contacte, la localització de la fotografia presentada i la proposta de mes per al calendari. També es pot portar un USB amb les fotografies en una carpeta amb el vostre nom a l’Ajuntament.

La data límit per presentar les fotografies serà el dia 24 de novembre de 2023 inclòs.

Consulteu les bases en el document adjunt.

Fitxers adjunts