Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SUBVENCIÓNS RETIRADA AMIANT I INSTAL·LACIÓ DE AUTOCONSUM FOTOVOLTAIC EN COBERTES

Fins al 25 de juliol és poden sol·licitar ajudes per la retirada de residus de materials d’aïllament i de la construcció que tinguin amiant, ubicats a l’àmbit territorial de Catalunya, i a instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic en cobertes afectades.  

La principal finalitat de la subvenció és promoure i fomentar la retirada de residus de materials d'aïllament i de la construcció que continguin amiant, i procurar que aquesta s'efectuï en les òptimes condicions, amb la finalitat última de millora ambiental i de la minimització del risc que aquest material comporta per a la salut pública. 

Un altre objectiu és promoure les instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic als immobles on s’han retirat cobertes que continguin amiant per a la millora de l’eficiència energètica de l’immoble en el moment de la instal·lació de la nova coberta. 

Per més informació podeu visitar el següent enllaç: https://residus.gencat.cat/ca/consultes_i_tramits_-_nou/subvencions/amiant/

També podeu demanar cita prèvia a l'Oficina Comarcal de Transició Energètica https://outlook.office365.com/owa/calendar/CitaprviaConsellComarcaldelPladUrgell@plaurgell.cat/bookings/

Oficina Comarcal de Transició Energètica

Galeria d'imatges