Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bones festes

DIJOUS 24 DESEMBRE 2020

Veïns i veïnes de Barbens,

Enguany la situació sanitària arran de la pandèmia de la Covid-19 ens obliga a celebrar les festes nadalenques d'una altra manera, sense el caliu dels retrobaments familiars ni les activitats festives de poble com pot ser Cap d'Any. Tot i així, reinventem aquestes festes perquè la màgia del Nadal arribi a totes les llars, especialment les dels més petits.

L'Ajuntament us vol enviar un missatge d'esperança en aquests moments, especialment difícils per a les persones que han viscut la pandèmia en primera persona, als que han perdut un ésser estimat, als que han hagut de fer quarentenes o confinar-se per ser positius o contactes estrets, als professionals sanitaris que han vetllat per la salut de tots, a totes les persones que han treballat perquè no ens faltés el necessari per viure i estar acompanyats, a les persones que s'han quedat sense feina o han passat situacions professionals difícils, a les persones que viuen soles o que són més vulnerables i els ha mancat la proximitat dels éssers estimats i un llarg etcètera. I també volem donar un missatge d'agraïment a totes les persones que heu actuat amb responsabilitat i heu seguit les normes sanitàries de cada moment. 

Actuem amb prudència durant aquestes festes per no incrementar la corba de contagi i evitar la tercera onada o brots al poble. La vacuna és a tocar i ja veiem la llum al final del túnel, però no ens hem de relaxar perquè per celebrar el final de la pandèmia ens hi volem veure tots.

La corporació municipal de Barbens us desitja unes bones festes amb aquesta postal, guanyadora del concurs de postals de Nadal de l'escola Sant Roc.

Bones festes!