Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carnaval 2020

DIUMENGE 01 MARÇ 2020

Barbens va celebrar un lluït Carnaval el dissabte 28 de febrer, amb rua, concurs de disfresses, sopar i ball.

La festa va començar amb una rua de disfresses que va sortir de la plaça de l'Església i va recórrer els carrers del poble. L'encapçalava la Reina Carnestoltes i el jurat del concurs de disfresses i la seguien comparses i persones disfressades, al ritme de la Xaranga Alegria.

Un cop al poliesportiu, la Reina Carnestoltes va pronunciar el testament, que no va deixar ningú indiferent: àcid, crític, sarcàstic i divertit. En acabat va tenir lloc el concurs de disfresses amb un jurat de luxe, format per representants de les entitats del poble. Els guanyadors van ser, segons categoria, els següents:

  • Categoria individual o parelles:

1r premi: La nimfa

2n premi: Zombies

  • Categoria comparsa de menys de 10 persones

1r premi: Scobby Doo

2n premi: L'espai

  • Categoria comparsa 10 o més persones

1r premi: Circus

2n premi: El Rei Lleó

La festa va continuar amb el tradicional sopar de Carnestoltes, ball i dj per als més animats. Enguany l'Associació Jove Els Indis es va encarregar de la barra tot lluint disfresses del Coronavirus.

El nou consistori ha valorat molt positivament la festa, sobretot per la participació i implicació de les entitats i el públic en general. Especialment, agraeix l'empenta de la Comissió de Carnestoltes per organitzar tan exitosament aquest esdeveniment.

Podeu veure les fotografies i vídeos de la festa aquí.