Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inauguració Espai d'Art Josep Aragonès

DIMECRES 09 OCTUBRE 2019

Barbens acull la primera exposició retrospectiva de l'obra de Josep Aragonès Zafra

La mostra, amb una seixantena de peces, es podrà visitar a partir del 20 d'octubre al nou Espai d'Art Josep Aragonès Zafra de Barbens, on s'exposaran obres premiades i també inèdites de l'artista.

 

El dia 20 d'octubre del 2019 a les 11.30 del matí  l'Ajuntament de Barbens inaugurarà l'Espai d'Art Aragonès Zafra, ubicat al carrer Domènec Cardenal, número 1. Aquest espai d'art pretén aconseguir que el públic observi  les obres exposades d'aquest pintor expressionista i a la vegada que es converteixi en un lloc per fer diferents activitats de signe cultural i de promoció del poble de Barbens.

A més de l'espai, s'inaugurarà també la primera exposició retrospectiva de l'obra del reconegut pintor Josep Aragonès Zafra, en la qual l´artista mostrarà les diferents etapes artístiques de la seva vida a través dels seus quadres i les seves pintures. Per primer cop es podran veure algunes de les seves obres que encara restaven sense exposar. D'aquesta manera, l'autor ha volgut agrair la calidesa que li ha ofert la població lleidatana en aquesta nova etapa.

L'Ajuntament, per la seva banda, ha volgut donar suport a aquesta iniciativa de caire cultural acompanyant-los en aquest dia tan especial. El públic assistent a l'acte podrà gaudir del concert acústic del duet The Standards (violí i violoncel) mentre visita l'exposició.

Més informació a la web de l'Ajuntament