Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Piscines Estiu 2021

DIMARTS 15 JUNY 2021

Dates:

Inici: 24 de juny de 2021

Previsió de tancament: 12 de setembre de 2021

 

Horari: de dilluns a diumenge, de 12 a 20 h

 

Abonaments i entrades (els mateixos que la temporada passada):

 

Abonament individual: 40 €

Abonament familiar a partir de 4 membres i persones més grans de 65 anys: 35 € per persona

Família nombrosa o monoparental: 30 € per persona

Paquet de 10 sessions: 20 €

Nens de 0 a 3 anys: gratuït

Entrada diària: 5 € / 3 € (no resident acompanyat de persona amb abonament)

 

Venda d’abonaments o paquets de 10 sessions: a partir del 16 de juny a les oficines de l’Ajuntament (de dilluns a divendres de 9 a 15 h i dimecres i dijous de 16 a 18.30 h. Es podrà fer el pagament amb targeta de crèdit.

Venda de les entrades diàries: a la mateixa piscina.

 

 

Serveis

 

Bar o xiringuito

Lavabo

Es podran deixar cadires o hamaques

Vestidors i dutxes interiors, tancats de moment, segons les normes del Procicat.

 

 

Control d’accés

 

L’aforament és limitat per les restriccions de la pandèmia. A l’entrada de la piscina es farà un control i registre d’accés en què caldrà ensenyar l’abonament o adquirir l’entrada diària. No es permetrà l’entrada a cap persona que no compleixi aquestes condicions. Cal recordar que els infants menors de 12 anys han d’anar acompanyats per un adult.

No podran accedir a les piscines les persones que presentin símptomes o estiguin en aïllament domiciliari degut a un diagnòstic per Covid-19, o que es trobin en període de quarantena domiciliària per haver tingut un contacte estret amb alguna persona amb símptomes o diagnosticada de Covid-19.

 

  

Mesures d’higiene, protecció, neteja i desinfecció generals

 

Cal mantenir la distància de seguretat, fer ús de la mascareta (a partir dels 6 anys) i fer un rentat de mans freqüent. Tant a la recepció com al lavabo hi haurà dispensador de gel hidroalcohòlic.

Les instal·lacions es netejaran i desinfectaran freqüentment d’acord amb els protocols establerts.

Cal respectar les normes i recomanacions de les autoritats sanitàries per tal de prevenir la transmissió del virus. Hem de ser conscients d’aquesta situació i apel·lar a la responsabilitat i col·laboració de tothom per fer de les piscines un espai segur.

 

Document d’autoresponsabilitat

 

En el moment de fer la inscripció caldrà signar un document d’autoresponsabilitat i de compromís amb les normes establertes.

 

  

El personal de control d’accés al recinte i el/la socorrista estan autoritzats a fer fora de les piscines a les persones que incompleixin les mesures i les seues indicacions.

 

L’Ajuntament es reserva el dret de modificar aquestes normes en funció de les mesures que estableixin les autoritats sanitàries i de l’evolució de la pandèmia.