Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una Fira de la Poma atípica

DIJOUS 01 OCTUBRE 2020

Us presentem la 37a edició de la Fira de la Poma del nostre poble per als dies 17 i 18 d'octubre, enguany marcada per la Covid-19.
La programació serà atípica, de petit format, amb actes culturals i seguint sempre les mesures sanitàries. No hi haurà ni Correpoma, ni decoracions al carrer, ni Mossegapoma, ni jornades tècniques, ni firetes ni paradetes, ni sopars, ni vermuts populars, però sí que hi haurà actes culturals, a l'aire lliure i amb reserva prèvia.
L'experiència positiva prèvia dels actes que hem organitzat durant l'estiu ens ha donat la confiança per decidir tirar endavant aquesta 37a edició de la Fira. També estem acabant la campanya de recollida de la fruita més atípica de la història del nostre poble i creiem que podem fer-ne una valoració força positiva gràcies sobretot a l'esforç i implicació dels pagesos.
La poma, allò que ens caracteritza com a poble, continuarà sent el centre d'atenció dels actes que es faran enguany: el pregó del senyor Postu, l'escape room El misteri de les pomes d'or per al jovent, un taller de decoració de mascaretes infantils i el monòleg humorístic Les 7 pomes, entre altres actes.
Consulteu el programa sencer i la informació relativa a la inscripció als actes a la pàgina de Festes / Fira de la poma.
Us desitgem una bona Fira de la poma!
Cuidem-nos! Distància + Mans + Mascareta