Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nadal

Festes de Nadal 2020-21 a Barbens 

postal-nadal-2020.jpg                                                                 

Enguany la situació sanitària arran de la pandèmia de la Covid-19 ens obliga a celebrar les festes nadalenques d'una altra manera, sense el caliu dels retrobaments familiars ni les activitats festives de poble com pot ser Cap d'Any. Tot i així, reinventem aquestes festes perquè la màgia del Nadal arribi a totes les llars, especialment les dels més petits.

L'Ajuntament us vol enviar un missatge d'esperança en aquests moments, especialment difícils per a les persones que han viscut la pandèmia en primera persona, als que han perdut un ésser estimat, als que han hagut de fer quarentenes o confinar-se per ser positius o contactes estrets, als professionals sanitaris que han vetllat per la salut de tots, a totes les persones que han treballat perquè no ens faltés el necessari per viure i estar acompanyats, a les persones que s'han quedat sense feina o han passat situacions professionals difícils, a les persones que viuen soles o que són més vulnerables i els ha mancat la proximitat dels éssers estimats i un llarg etcètera. I també volem donar un missatge d'agraïment a totes les persones que heu actuat amb responsabilitat i heu seguit les normes sanitàries de cada moment. 

Actuem amb prudència durant aquestes festes per no incrementar la corba de contagi i evitar la tercera onada o brots al poble. La vacuna és a tocar i ja veiem la llum al final del túnel, però no ens hem de relaxar perquè per celebrar el final de la pandèmia ens hi volem veure tots.

La corporació municipal de Barbens us desitja unes bones festes!

  • Llums de Nadal als carrers de Barbens

llums-nadal.jpg

  • Concurs de postals de Nadal amb col·laboració de l'Escola Sant Roc

concurs-postals.jpg

concurs-postals-totes.jpg

  • Activitats nadalenques a l'escola i la llar d'infants

Lipdub nadalenc i videonadales de l'escola, a la web de l'escola

Cagatió i activitats nadalenques a la llar d'infants, al bloc de la llar

  • Entrega de cartes als Reis

Enguany el patge reial no ens podrà visitar a causa de la situació de la pandèmia, però ens ha dit que us féssim arribar el seu missatge:

Nens i nenes de Barbens,

Enguany no us podré visitar pel risc de contagi del Coronavirus, però tranquils que he trobat la manera perquè em feu arribar les cartes.

He fet arribar una bústia reial molt gran al vostre ajuntament perquè hi dipositeu les vostres cartes i desitjos per a Ses Majestats Els Reis de l'Orient. La trobareu davant de l'Ajuntament cada dia de les 9 a les 7 de la tarda, des del 29 de desembre fins al 4 de gener.

El dia 5 de gener Ses Majestats arribaran a Barbens carregats de regals.

El patge reial Alí Patxà

bústia-reial.jpg

foto-bustia-reial.jpg

  • Arribada de Ses Majestats Els Reis Mags de l'Orient, 5 de gener a les 6 de la tarda

Carta reial 2021.jpg

reis.jpg

discurs-reis-2021.jpg

Document Actions